Telefon: 0705-402326. Öppet 09.00 - 17.00.

Om mig

Jag utbildade mig som florist och tog examen 2010 . Jobbade på både stora och små företag för att skapa en känsla av vad jag tyckte om. Fann kärleken i Ystad och flyttade ned  2013. Började jobba på Tonys blommor som jag sedan fick äran att köpa två år senare. Jag drev den först i dem gamla ägarnas anda men succesivt kunde jag göra den till mitt egna och Malva Blommor kom fram. Nu när jag gått över +30 strecket och varit egen företagare, med inriktning butik, i drygt sex år så har jag känt att något saknas. Butiken blev en underbar vardag med fina stammisar och härliga grannar med mycket skratt, utmaningar, bröllop, begravning, födelsedagar, event men mina kreativa fingrar sökte efter något mer! Ett beslut som gav mig mycket tårar men som visade sig vara helt rätt. Ni vet när man är i valet och kvalet om man skall göra något stort och äntligen vågar ta klivet?  Sagt och gjort, lokalen sades upp och utförsäljning på inredning och inventarier gjordes. Sista februari 2021 lämnade jag nycklarna. Det var tänkt att gå direkt ifrån butiksinnehavare till frilansande florist med inriktning bröllop och veckobuketter men pandemin satte stopp för den ena. Med tanke på att lokalen hade en uppsägning på 12 månader så hade pandemin precis brutit ut när jag skrev på pappret. 
Där är jag idag. Sommarlov ifrån veckobuketter under juli-september för att sedan öppna upp igen när det börjar bli svalare och trädgårdarna inte erbjuder lika mycket. Ett och annat bröllop har gjorts under året trots pandemin. Hösten och framför allt julen hoppas jag kunna ställa ut på en massa olika marknader för om det är något jag älskar så är det julen! Oj oj oj vad jag alltid försöker att maxa denna högtid så jag får ut så mycket som möjligt utav den! 
Under året 2022 hoppas jag verkligen att bröllopen kommer att bli lite mer "som vanligt" igen. Vissa datum har jag bröllop bokade (hur härligt!? Kärleken vinner över allt!!) och eftersom jag numera är själv, för närvarande, kommer jag inte kunna ta emot alltför många bröllop per helg då jag vill verkligen se till så att just din stor dag blir så bra som möjligt. Ni kommer kunna få se mig och inspiration av buketter, arrangemang och liknande på "Bröllopsrundan Österlen". Tyvärr har pandemin satt stopp för denna mässa två år i rad men vi hoppas att mässan 2022 kommer äga rum, datum kommer längre fram. 

Hälsningar
Christel GustafssonSociala Medier

Vi finns på facebook och instagram.

Samarbetspartners

Ystadappen_Logo_textJPG


Här får ni reda på allt som händer i Ystad!
Kviskes Begravningsbyrå
FONUS